Nieuw! Bezoek Bitvavo! Bijzondere Nederlandse cryptobeurs met multicoin wallet ondersteuning voor o.a. Ripple en Ada!

BITCOIN & CRYPTO WORKSHOPS

crypto workshopsWanneer je van plan bent om zelf veel geld te beleggen in Bitcoin en andere crypto’s is het verstandig om een crypto workshop bij te wonen. Er zijn verschillende concrete crypto workshops beschikbaar die je praktisch vooruit kunnen helpen met onder meer de volgende zaken:

Op deze pagina’s zullen we een aantal bekende workshops en bronnen opnoemen:

  1. BesteBank – dit is een referentie site en kennisbank in Nederland op het gebied van crypto financiën en biedt o.a. meer een gratis Bitcoin cursus en gratis Bitcoin workshop voor beginners!
  2.  Cryptomaan – dit is de eerste officiële reseller van hardware wallets in Nederland en biedt crypto workshops aan en helpt haar klanten met het veilig opzetten van een wallet en ook de cryptotag.
  3. BTCdirect – dit is een Nederlandse crypto & Bitcoin exchange die ook individuele workshops aanbiedt voor haar klanten.
  4. Trading Seminars – dit is een aanbieder van uitgebreide workshops over het handelen met cryptocurrencies via CFD’s.
  5. Bitonic – dit is een Nederlandse Bitcoin wisselkantoor en adviesbureau die workshops organiseert voor de overheid en het bedrijfsleven.
  6. Wirex – dit is een aanbieder van crypto debit cards en heeft een complete crypto betalingsoplossing ontwikkeld. Ze bieden ook online crypto workshops aan.
  7. ???? Neem contact op als hier een crypto workshop ontbreekt!

Wil je liever niet actief crypto’s kopen, beheren en verhandelen? In dat geval zou je beter passief kunnen beleggen met behulp van een Bitcoin & crypto beleggingsfonds.

Gerelateerde artikels: