BITCOIN INFORMATIEBRONNEN

30-01-2018

Wat zijn goede Bitcoin informatie bronnen op het internet?

beste bitcoin informatiebronnenMet de groeiende populariteit van de Bitcoin en andere cryptomunten zijn er meer en meer blogs, vlogs en websites gebouwd over dit onderwerp. Ik zal hier een selectie maken van een aantal goede informatiebronnen.

Goede Nederlandse websites over Bitcoin en crypto's:

  • De bestebank biedt een schat aan goed verwerkte informatie over blockchain projecten, nieuwe cryptovaluta nieuwe ICO's en natuurlijk Bitcoin. Vooral voor beginners is de online Bitcoin cursus een goed startpunt.
  • Bitonic is een belangrijk Bitcoin adviesbureau in Nederland met een uitstekende reputatie. Ze hebben ook een mooie blog met goede artikels en nieuwtjes: Bitcoin.nl.
  • Bitcoinspot is gevestigde belangrijke bron voor informatie over de ontwikkelingen binnen bitcoin.
  • Bitcoingids - overzicht van artikels over Bitcoin.

Goede internationale informatiebronnen over Bitcoin:

Goede sociale mediakanalen?

twitter informatiebronnen cryptocurencyHet beste gereedschap is Twitter en dan te zoeken naar een aantal goede Twitter kanalen of feeds met Tweets van belangrijke personen in de wereld van cryptocurrencies en Bitcoin. LiBerBits heeft een Twitter News Feed met Tweets over belangrijke feiten en ontwikkelingen. Je kunt vanuit Twitter ook de bovenstaande crypto news sites volgen. Twitter is ideaal om snel op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de super snelle wereld van cryptovaluta’s. Hier is een goede Twitter Crypto News List die ik kan aanraden: Crypto Nieuws & Info Tweets .

Op Medium kun je ook zeer goede artikels lezen over recente ontwikkelingen. Een goede informatiebron is de Bitcoin ontwikkelaar Jimmy Song. Voor meer informatie:

Youtube channels als informatiebronnen voor Bitcoin?

Er is een wildgroei aan Youtube kanalen. Meestal gaat het om cryptocurrency trading en pump en dump schemes. Goede informatiebronnen op Youtube vinden is moeilijker, maar ik heb er een aantal uitgepikt:

Dit zijn een aantal mooie informatiebronnen op Youtube over Bitcoin en cryptovaluta. Vandaar uit kun je verder andere kanalen toevoegen die je interesse hebben.

Voor meer informatie: