Nieuw! Bezoek Bitvavo! Bijzondere Nederlandse cryptobeurs met multicoin wallet ondersteuning voor o.a. Ripple en Ada!

LXDX-EXCHANGE

De LXDX exchange is een nieuwe generatie van handelsbeurzen onder ontwikkeling voor cryptovaluta en blockchain assets. Nieuwe kennis en technologie die wordt gebruikt op geavanceerde handelsbeurzen op Wall Street wordt nu gebruikt in de LXDX exchange voor het professionaliseren van de nieuwe crypto kapitaalmarkten.

De LXDX exchange zal onder andere flitshandel (high-frequency trading) mogelijk maken met crypto’s en andere digitale assets. De technologische expertise om dit te verwezenlijken zit in het hoofd van Joshua Greenwald. Dit is een voormalig spaceX ingenieur die al zijn eigen high-frequency trading onderneming runt: Green Light Trading. In feite vertaald hij zijn kennis en expertise nu naar de verwezenlijking van een gereguleerde handelsbeurs voor de flitshandel in crypto’s. Op dit moment is LXDX 1000x sneller dan een reguliere Bitcoin exchange en beschikt over een round-trip matching latency van 4.5μs (microsecondes)! De professionele handelaar zal met deze crypto exchange meer rendement kunnen behalen. Verder zal LXDX ook werken aan het framework om institutionele beleggers optimaal te kunnen bedienen.

LXDX zal beginnen met de handel in Ripple, Ethereum, Bitcoin en Bitcoin Futures. Maar de visie van Joshua is helder. Hij voorziet dat alle aandelen zullen verhuizen naar blockchain platforms en gerelateerde dienstverleningen. Reguliere aandelen zullen uiteindelijk als gereguleerde blockchain assets / tokens worden uitgegeven en worden verhandeld op gereguleerde exchanges. LXDX zal volledig volgens de nieuwe blockchain en crypto wetgeving in Malta opereren. In de loop van 2019 zal de LXDX exchange volledig operationeel worden en steeds worden verbeterd. De exchange is niet geschikt voor beginners. Iemand die gemakkelijk Bitcoin en andere crypto’s wilt kopen en verhandelen, kan beter de Bitvavo exchange in Amsterdam evalueren. Hieronder kun je een video zien:

Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels: