Nieuw! Bezoek Bitvavo! Bijzondere Nederlandse cryptobeurs met multicoin wallet ondersteuning voor o.a. Ripple en Ada!

BITVAVO

bitvavoBitvavo is een nieuwe speler op de Nederlandse markt van Bitcoin wisselkantoren en handelsbeurzen. Bitvavo heeft binnen een korte tijd een imposante en mooie handelsomgeving opgezet met een zeer groot aanbod aan cryptovaluta. Je kunt hier o.a. Ripple XRP, Cardano ADA, Ethereum ETH, en EOS met iDEAL kopen en laten bijschrijven op de wallets van jouw Bitvavo handelsrekening.

Inderdaad, het grote voordeel van Bitvavo is dat alles kan worden beheerd vanuit een mooie beheeromgeving. Het is niet nodig om extra wallets te installeren en te gebruiken. De tegoeden van alle gebruikers zijn bovendien onder beheer van een stichting en afgescheiden van de bedrijfsactiviteiten van Bitvavo zelf. Bitvavo als bedrijf verdient geld met het bieden van deze dienstverlening door het heffen van een commissie voor het omwisselen van euro’s naar crypto’s of van de ene naar de andere crypto. Bij Bitvavo is het mogelijk om binnen de handelsomgeving bitcoins direct om te wisselen voor o.a. litecoins. Voor deze dienst wordt dan een 2,5 % commissie geteld. Voor het kopen van Bitcoin met euro’s wordt een commissie van 1,5 % geteld. Dit zijn de standaard commissies. Het is zeer goed dat Bitvavo transparant en duidelijk is over de commissies.

coinmerce vs bitvavoHierbij komen we ook tot het nadeel dat kleeft bij het gebruik van Bitvavo. Bitvavo mag dan een prachtige handels- en beheeromgeving bieden voor cryptovaluta, het betekent wel dat de commissie relatief hoog is. Dit maakt het actief handelen in Bitcoin duur. In Nederland kun je heel goedkoop bitcoin kopen bij Coinmerce. Coinmerce heeft een fluctuerende commissie van 0,45 % tot maximaal 1,5 %. Coinmerce is een beter alternatief voor de actieve handelaar. Vandaar, bekijk en vergelijk de verschillende Bitcoin exchanges die beschikbaar zijn. Kies een goede dienstverlener die je het beste bevalt en een scherpe prijs geeft. Voor meer informatie: