BITVAVO

26-10-2018

Bitvavo is een nieuwe speler op de Nederlandse markt van Bitcoin wisselkantoren en handelsbeurzen. Bitvavo heeft binnen een korte tijd een imposante en mooie handelsomgeving opgezet met een zeer groot aanbod aan cryptovaluta. Je kunt hier o.a. Ripple XRP, Cardano ADA, Ethereum ETH, en EOS met iDEAL kopen en laten bijschrijven op de wallets van jouw Bitvavo handelsrekening.

Inderdaad, het grote voordeel van Bitvavo is dat alles kan worden beheerd vanuit een mooie beheeromgeving. Het is niet nodig om extra wallets te installeren en te gebruiken. De tegoeden van alle gebruikers zijn bovendien onder beheer van een stichting en afgescheiden van de bedrijfsactiviteiten van Bitvavo zelf. Bitvavo als bedrijf verdient geld met het bieden van deze dienstverlening door het heffen van een commissie voor het omwisselen van euro's naar crypto's of van de ene naar de andere crypto. Bij Bitvavo is het mogelijk om binnen de handelsomgeving bitcoins direct om te wisselen voor o.a. litecoins. Voor deze dienst werden voorheen een 1,5 % tot 2,5 % commissie geteld. Het is zeer goed dat Bitvavo transparant en duidelijk is geweest over de commissies. Dit heeft dan ook tot vragen en klachten geleid van de gebruikers. Op basis van de terugkoppeling van de gebruikers is het ontwikkelingsteam van Bitavo gedurende 2018 begonnen met het ontwikkelen van een eigen exchange engine. De Bitvavo exchange is sinds Maart 2019 actief waardoor Bitvavo zal beschikken over een cryptovaluta handelsplatform dat kan concurreren met de grote internationale exchanges.

  • Gebruikers zullen op de Bitvavo exchange kunnen handelen tegen transactiekosten tussen de 0,00% – 0,25%.
  • Orders kunnen voor een ongelimiteerd bedrag worden uitgevoerd!
  • Order kunnen ook op vooraf ingestelde bedragen (limiet orders) worden uitgevoerd.
  • Bovendien is het geautomatiseerd handelen ook mogelijk met behulp van de  beschikbare API.

Deze belangrijke technologische vooruitgant maakt het actief handelen in Bitcoin en andere crypto's goedkoop in Nederland. Inderdaad het goedkoop bitcoin kopen is bij Bitvavo mogelijk.

Voor meer informatie: