Waar kan ik goedkoop bitcoin kopen?

11-05-2018

Waar kan ik goedkoop bitcoin kopen?

Hoe kan ik de goedkoopste bitcoin bemachtigen, waar kan ik Bitcoin zo goedkoop mogelijk kopen? Deze vraag is niet zo eenduidig te beantwoorden aangezien er niet 1 marktplaats is voor Bitcoin. Elke bitcoin exchange met een eigen orderboek, zoals Bitvavo in Nederland, representeert een eigen marktplaats. Bitvavo is de beste en goedkoopste handelsbeurs in Nederland waar bitcoin het goedkoopste kan worden ingekocht en het voordeligste weer kan worden verkocht.

De koers op een bitcoin handelsbeurs wordt bepaald door een eigen vraag/aanbod dynamiek en de liquiditeit. Deze kan per marktplaats en jurisdictie behoorlijk afwijken. Een liquide markt met een orderboek vol met kooporders voor bitcoin zal leiden tot een hogere bitcoin koers, dan een kleine cryptobeurs waar vooral tokens of altcoins worden verhandeld. Elke Bitcoin exchange werkt bovendien anders en is vaak niet gebruiksvriendelijk voor beginners of beleggers die makkelijk Bitcoin willen kopen.

Wil je de goedkoopste bitcoin kopen? Dan zou je verschillende handelsrekeningen bij de belangrijkste crypto exchanges over de hele wereld kunnen openen. Het beste is om te beginnen in Nederland op de grootste bitcoin beurs: Bitvavo. Je kunt hier goedkoop bitcoin kopen voor de beste koers en een maximale commissie van 0,25 %.

Vervolgens kun je de aangekochte bitcoins verder verspreiden over de grootste internationale exchanges waaronder Binance en Huobi. Je kunt hier dan eerst het beste Bitcoin op storten en vervolgens omzetten naar Tether (een synthetische Amerikaanse Dollar) vervolgens zet je prijsdoelen met een bepaalde handelsstrategie en laat deze met behulp van een Trading Bot uitvoeren. Op deze manier kun je goedkoop Bitcoin kopen en de goedkoopste Bitcoin proberen te jagen.

Bespaar je de tijd en moeite! Er is een beter alternatief!

De doorsnee Bitcoin belegger heeft hier geen tijd voor. Het is veel makkelijker om deze strategie te laten uitvoeren door een goede Bitcoin wisselkantoor. Nederlanders hebben geluk dat er genoeg keuze is uit Bitcoin wisselkantoren waar je super eenvoudig en goedkoop bitcoin kopen kunt. Zeker, het is niet de goedkoopste Bitcoin die je op de markt kunt verkrijgen, maar wel een scherp geprijsde. Hoeveel tijd zou het je niet kosten om zelf proberen de goedkoopste Bitcoin te kopen?

De goedkoopste Bitcoin kopen in Nederland, gewoon met iDEAL!

De goedkoopste bitcoin kopen doe je bij Bitvavo:

Zoals eerder al vermeldt, in Nederland kun je  zeer voordelig Bitcoin kopen bij Bitvavo. Bitvavo heeft een eigen interne exchange engine ontwikkeld waardoor het handelsplatform tegen zeer lage kosten haar gebruikers kan laten handelen. Handelen tegen transactiekosten tussen de 0,00% – 0,25% zal Bitvavo in staat stellen om te concurreren met internationale handelsplatforms. Goedkoop Bitcoin kopen is vooral ook mogelijk doordat het handelsplatform kan worden gecombineerd met de CryptoHopper handels-bot. Hierdoor kan op bepaalde prijsdoelen automatisch goedkoop bitcoins worden bijgekocht. Voor meer informatie:

Goedkoop bitcoin kopen bij Litebit:

Litebit geeft ook uitstekende prijzen en is een oude rot in het vak. Sinds 2013 wordt er aan deze dienstverlening gesleuteld en heeft een uitstekende staat van dienst. Betrouwbaarheid, kwaliteit en prima klantenondersteuning, vooral wanneer het druk wordt op de markten!

Goedkoop bitcoin kopen bij Satos:

In Nederland kun je eenvoudig en goedkoop Bitcoin kopen bij Satos. Satos heeft een actief handelsbeleid om zo goedkoop mogelijk Bitcoin op de internationale Bitcoin exchanges te kopen. In vergelijking is het verschil tussen de prijs van SATOS en verschillende andere Nederlandse cryptobeurzen doorgaans tussen de 0.5 en 1.3%. Dit percentage is geldt bij alle aangeboden cryptocurrencies (Bitcoin, Litecoin, Ripple en Bitcoin Cash). Bij Satos kun je het beste goedkoop Bitcoin kopen. Natuurlijk koop Bitcoin op het juiste moment in een beren markt en niet tijdens een top van een stieren markt.

Goedkoop bitcoin kopen bij Coinmerce:

Een nieuwkomer in Nederland waar je kunt proberen de goedkoopste Bitcoin te bemachtigen is Coinmerce. Coinmerce heeft ook een uitstekende koers en het is super eenvoudig om hier Bitcoin te kopen met iDEAL en deze direct te laten bijschrijven op de ingebouwde Bitcoin wallet of je eigen Bitcoin wallet.

Tip: kijk en vergelijk op de verschillende Bitcoin beurzen die er zijn en kies vooral voor een Bitcoin beurs die het beste bij je wensen past.

Tip: wil je anoniem bitcoins kopen met contant geld? Lees dan het volgende artikel:

Gerelateerde artikels:

Bitvavo in Amsterdam