Bitcoin kopen met iDEAL

21-03-2018

Waar kan ik Bitcoins kopen met iDEAL?

Het kopen van Bitcoins met iDEAL is uiterst eenvoudig, veilig goedkoop en snel. Het is de beste betaaloptie waar Nederlanders gebruik van kunnen maken.

Nederlanders hebben ook nog eens geluk dat er genoeg keuze is. Er zijn meer dan tien verschillende Nederlandse bitcoin exchanges actief die allemaal een iDEAL betaaloptie hebben ingebouwd. Verschillende Nederlandse beurzen hebben naast iDEAL ook wallet ondersteuning. Hierdoor kunnen de klanten direct vanuit de vertrouwde bankomgeving direct euro's storten en omwisselen naar Bitcoin of een andere cryptocurrency. Deze complete dienstverlening wordt op dit moment alleen geleverd door Bitvavo en Litebit. Bij de andere beurzen zul je al moeten beschikken over een Bitcoin wallet.

Trouwens, los van het betaalgemak en de betere veiligheid, is er ook de juridische zekerheid. Je handelt direct met een Nederlands bedrijf met vaak een kantoor waar je naar toe kunt stappen; en waarbij je makkelijk naar een Nederlandse rechter kunt stappen in geval van grove geschillen en incidenten. Het biedt een betere consumenten bescherming wanneer je bitcoins met iDEAL koopt. Bitvavo heeft zelfs een aparte stichting opgezet om klantentegoeden te scheiden van de Bitvavo bedrijfsoperaties en risico's.

Conclusie:

Het kopen van Bitcoin met iDEAL bij een Nederlandse bitcoinbeurs is vanuit alle invalshoeken een verstandige zet.

Wil je zo goedkoop mogelijk bitcoins kopen?

Lees dan het volgende artikel:

Voor meer informatie: