This is your Promo Bar Text. Link to something new and exciting!

RIPPLE – XRP KOPEN – Hoe en is het een goede belegging?

Waarom zou ik Ripple XRP kopen? Is het een goede belegging?

ripple xrp kopenRipple werkt aan een globaal betalingsnetwerk voor financiële instellingen waarbij de interne XRP cryptovaluta een sleutelrol zal spelen. Het maakt deel uit van de Ripple softwarepakket waarbij er een Internet of Value kan worden gecreëerd. XRP zal de marginale kosten van internationale betalingen enorm verlagen tot een punt waarbij geld net zo makkelijk over het internet kan stromen als informatie.

Wanneer het Ripple netwerk blijft groeien en er adoptie plaatsvindt van diensten en producten die Ripple levert, zal de waarde van Ripple toenemen. Hierbinnen is XRP een digitaal roerend goed dat bestaat op het XRP grootboek (ledger). Dit is een open-source product dat gebouwd is geworden door Ripple. XRP is hierin een sleutelcomponent aangezien het frictie oplost, vooral in het pre-financieren van de zogenaamde nostro/vostro rekeningen die noodzakelijk zijn bij het verwerken van internationale betalingen tussen belangrijke financiële instellingen. Het huidige SWIF systeem en infrastructuur volstaat niet meer voor het internet tijdperk, is veel te duur, veel te langzaam en inefficiënt waarbinnen veel fouten worden gemaakt! Om frictie te vermijden, transactie snelheid te verwezenlijken en kosten te enorm te verlagen zullen banken en financiële instellingen XRP meer en meer gaan gebruiken.

De wereld schiet zo’n $155 trillion over de grenzen. Hier liggen de kansen voor XRP en het Ripple netwerk om vele problemen in 1 keer op te lossen. XRP verwezenlijkt niet alleen maar een snellere en goedkopere manier om geld internationaal over te boeken, het maak het ook mogelijk om mensen globaal met elkaar te verbinden en onmiddellijke transacties te kunnen laten uitvoeren. Dit bevordert uiteindelijk financiële inclusie en nieuwe mogelijkheden voor bedrijven. Ripple met XRP is perfect gepositioneerd om banken te helpen om deze overgang te maken.

Banken zullen zeker in staat zijn om eigen cryptovaluta’s uit te geven, maar het lost nog steeds niet het probleem op om internationale transacties te vergemakkelijken met een betrouwbaar effectief betalingsnetwerk. Banken hebben baat bij het gebruik van een onafhankelijk globaal transactieverwerkingslaag waarbij XRP gebruikt kan worden als een overbruggende cryptocurrency.

Dit zijn een aantal redenen om te beleggen in Ripple en XRP te kopen. Inderdaad, XRP is een mooie toevoeging in een gediversifieerd cryptocurrency beleggingsportefeuille.

Waar kan ik Ripple XRP het beste kopen?

  • In Nederland kun je XRP met iDEAL kopen bij Litebit. Andere beurzen zijn de volgende: Changelly, Kraken, The Rock.
  • Wil XRP niet zelf beheren en kopen, maar via termijn contracten (XRP futures)? Dan kun je het beste XRP futures kopen bij BitMEX.
  • Wil het makkelijker en sneller kunnen speculeren via Contract of Differences (CFD’s), dan kun je het beste XRP CFD’s kopen bij Crypto500.

Gerelateerde artikels: