XRP - RIPPLE FUTURES

07-10-2017

Ripple futuresRipple futures zijn termijncontracten en zijn verhandelbare contracten inzake de koop (long) of verkoop (short) van de onderliggende waarde van de XRP index van een of meerdere exchanges, waarbij de levering op termijn plaats zal vinden. Ze zijn verhandelbaar op gespecialiseerde cryptocurrency derivatives trading platforms zoals BitMEX.

De koper en verkoper gaan een verplichting aan. Futures zijn ontwikkeld geworden voor grondstoffen, maar zijn zeer populair om te verhandelen voor valuta’s en crypto’s zoals Ripple. Het handelen in XRP futures is ongedekt en kan worden gedaan met behoorlijke hefbomen, wel tot 1:20 bij BitMEX. Het is daarom niet vreemd dat er een borg moet worden gesteld (de marge). Concreet voorbeeld, je kunt bij BitMEX voor een waarde van 10 Bitcoin Ripple futures kopen waarbij je alleen maar 0.5 Bitcoin in borg op de handelsrekening nodig hebt.

Het handelen in Ripple XRP futures erg riskant is. Toch, door een goede afstemming op de onderliggende waarde zijn futures echter ook defensief in te zetten. Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels: