DERIBIT

06-10-2017

deribit Deribit is een Nederlandse Bitcoin bedrijf met visie en doorzettingsvermogen. Het is een van de eerste handelsplatformen voor Bitcoin derivaten. 'Deri' is een afkorting voor derivaat en 'Bit' verwijst naar cryptogeld en Bitcoin in het bijzonder. Vooral als het gaat om het handelen in Bitcoin opties is Deribit een Pioneer. Dit Nederlands bedrijf heeft het beste handelsplatform voor Bitcoin opties opgezet! Iedereen die wilt handelen in Bitcoin opties is bij Deribit aan het goede adres.

deribit bitcoin futures exchange

Het is zeer eenvoudig om een handelsrekening te openen met een email. Vervolgens kun je een x aantal BTC storten om te beginnen met handelen. Zeker, je zult over Bitcoins moeten beschikken om gebruik te kunnen maken van de handelsomgeving van Deribit. Hier kun je Bitcoins kopen!

Deribit biedt de mogelijkheid om de termijn contracten ook maandelijks of kwartaal basis te laten vervallen voor zeer goede fees wanneer je handelt in volledige futures of optie contracten. Bid/ask spreads op de future contracten zijn over het algemeen laag en bewegen zich tussen de $1-$2 per bitcoin. De dagelijkse Bitcoin trading volume is best aardig tussen de 500-1000 bitcoins voor de futures contracten. De minimale contract grootte is 10 USD en wordt automatisch op een 1:10 hefboom gezet. Het contract wordt opgesteld op op basis van de gemiddelde index van de 5 belangrijkste crypto exchanges (waaronder Kraken, GDaX, BitFinex, Gemini en ITbit).

OVERZICHT KOSTEN:

Bitcoin Futures

Bitcoin Options

Contract grootte

$10

1 bitcoin

Hefboom

10:1

Maker Fee

-.02%

0%

Taker Fee

.05%

.04%

Settlement Fee

.025%

.02%

Settlement Time

8:00 UTC

8:00 UTC

deribit bitcoin options exchange

De dagelijkse bitcoin options volume is nog onder ontwikkeling, het moet nog meer volume opbouwen, maar naar mate de Bitoin options meer en meer populair worden zal Deribit een leidende positie hebben op het internet. Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels: