DX EXCHANGE

08-01-2019

dx crypto & digital stocks exchange

De DX.Exchange is een nieuwe gereguleerde handelsplatform voor cryptovaluta en ook aandelen. Inderdaad, je kunt op de DX.Exchange niet alleen Bitcoin, maar ook een aandeel Apple kopen.

Er zijn meer interessante feiten op te noemen over deze bijzondere exchange.

Wat maakt de DX.Exchange tot een bijzonder handelsplatform?

  • De DX.Exchange heeft haar hoofdkantoor in Tallin, Estland. De Este wetgeving staat het toe om volgens de wet- en regelgeving gereguleerde digitale assets en Bitcoin exchanges op te zetten. De DX.Exchange staat onder toezicht van de Estse financiële autoriteiten. Verder werkt de directie om ook volgens het boekje van de European Securities and Markets Authority te werken. Deze aanpak maakt de DX.Exchange uniek.
  • De DX.Exchange kijkt verder dan de cryptovaluta markten en wil een handelsbeurs worden voor alle blockchain assets, waaronder aandelen. Inderdaad, de DX.Exchange heeft een unieke samenwerking met de Amerikaanse aandelenbeurs Nasdaq. De Nasdaq heeft via een speciale constructie het voor elkaar gekregen om de top 10 van de Nasdaq genoteerde aandelen uit te geven als tokens op de Ethereum blockchain. De DX.Exchange spreekt zelf niet over deze terminologie en rept over Digital Stocks. Deze digitale aandelen zijn tokenized aandelen die dezelfde rechten hebben als een reguliere aandeel op de Nasdaq. Dit is een zeer uniek en bijzonder wapenfeit. Op de DX.exchange kun je nu ook o.a. Apple, Amazon, Facebook en Tesla aandelen kopen! Hieronder is een screenshot waar je dit kunt zien:

dx exchange review

  • De DX.Exchange wil niet werken met commissies, maar met maandelijkse lidmaatschappen. Het is zeer goedkoop om te handelen met crypto's en aandelen op de DX.Exchange. Bijvoorbeeld, je kunt er voor € 50.000,- gratis handelen wanneer je een lidmaatschap van €5,- afneemt.
  • Aangezien de DX.Exchange volledig gereguleerd is, beschikt deze ook over bankrekeningen en beschikt elke klant over een eigen handelsrekening waarop euro's kunnen worden gestort.
  • De DX.Exchange is gebouwd op basis van de beste trading technologie en met klantvriendelijkheid in het vizier. Het is een uiterst prettig en krachtig handelsplatform voor het verhandelen van aandelen (Apple, Amazon, Tesla, Facebook, Nvidia, Google, Microsoft, Baidu, Intel etc) en crypto's (Bitcoin, Litecoin, Ripple, Ethereum, DigiByte, Bcash etc.).

Conclusie over de DX.Exchange:

dx exchange

De aanpak van de DX.Exchange is zeer solide. Er is al een aantal jaren, voor de lancering, gewerkt aan de technologie en het papierwerk om alles op orde te krijgen. Hierdoor beschikt de DX.Exchange over een unieke positie om niet alleen op een veilige en gereguleerde manier crypto's te kunnen aanbieden, maar ook aandelen! De wereld van crypto financiën met die van de high finance komt nu samen binnen een mooi ontwikkeld handelsplatform. Voor meer informatie: