EOS KOPEN

05-03-2018

Waarom zou ik de EOS crypto tokens kopen?

eos kopenTechnisch gezien is het een superieure blockchain technologie en is het een gevaarlijk concurrent voor Ethereum. EOS behoort met Cardano en Hashgraph tot de derde generatie van blokketentechnologie. Dit onderwerp wordt verder uitgewerkt in het artikel: Wat is de kracht van EOS. Los van de technische redenen, is er een beloningssysteem ingebouwd die de vraag naar EOS tokens gestaag laat toenemen naarmate het decentraal ontwikkelingsplatform meer en meer gebruikt zal worden.

Hoe zit dit dan precies? Het EOS blockchain platform en netwerk is gebaseerd op een Delegated Proof of Stake algoritme. Dit vereist dat investeerders en ontwikkelaars EOS tokens in de EOS wallet moeten laten staan. Op basis van de inbreng kan er een beloning worden uitgekeerd aan de uitgekozen afgevaardigden (delegates) en kan er van het EOS netwerk gebruik worden gemaakt zonder transactiekosten. Inderdaad, de EOS tokens kunnen gebruikt worden voor het stemmen op de beste delegates die alle transacties van het EOS netwerk controleren en geven je het recht om gratis van het netwerk gebruik te maken. Het stemrecht kan worden gebruikt voor het stemmen op de afgevaardigden die het netwerk controleren en beveiligen. Die willekeurige groep van delegates die de meeste stemmen hebben gekregen, krijgen het recht om dit werk te doen en daarvoor een vergoeding te verkrijgen. Een gedeelte van vergoeding wordt evenredig het aantal tokens verdeeld aan de stemmers. Dit beloningssysteem gebaseerd op het Dpos-algoritme maakt het belangrijk om de EOS tokens vast te houden en niet te verkopen. Ze komen zeg maar met privileges. Voor grote bedrijven die applicaties voor de massa willen ontwikkelen of IoT applicaties voor bedrijfsprocessen zullen enorm belang erbij hebben om een een flinke stake te verwerven in het EOS platform. Het zal gaan om lange termijn investeringen, waarbij de EOS tokens schaars zullen zijn op de open markten. Hierdoor zal een groot gedeelte van de 1 miljard tokens niet worden gebruikt voor speculatieve doeleinden, maar governance en operatieve doeleinden van bedrijven. Voor bedrijven een vooral ook Blockchain as a Service bedrijven zal het gaan om het gratis kunnen ontwikkelen en in standhouden van nieuwe applicaties op het EOS netwerk. Zodat ook hun klanten zonder frictie de betreffende applicaties kunnen gebruiken. Dit betekent dat op den duur de EOS token schaarser en schaarser zullen worden op de cryptovaluta markten en de koers van EOS op een exchange zal stijgen. Hoe succesvoller EOS wordt, hoe duurder de EOS stake tokens zullen worden. Dit is een van de redenen waarom het kopen van EOS interessant is.

Waar en hoe kan ik het beste de crypto tokens van EOS kopen?

EOS kopen kun je de volgende manieren kopen:

  1. Je moet beschikken over Bicoins of Ethers. Zoek een Nederlandse Bitcoin exchange waar je dit eenvoudig met iDEAL kunt doen. TIP: Bitvavo!
  2. Stuur je bitcoins naar een uitgebreide cryptocurrency exchange waar EOS aangeboden wordt. Tip: Binance.
  3. Aangezien de EOS tokens zijn gebaseerd op de ERC20 protocol van Ethereum kunnen de EOS tokens of coins ook makkelijk met Ethers (ETH) worden gekocht en worden opgeslagen in de MyEtherWallet of binnen de MetaMask Ethereum wallet.
  4. Het makkelijkste om aan EOS tokens te komen is door deze onmiddellijk bij Changelly te kopen met bitcoins, litecoins of ethers en de EOS tokens te versturen naar de Exodus multi-currency wallet voor de desktop of de Coinomi wallet voor de smartphone of tablet.

Voor meer informatie: