Zal ik de ADA cryptomunten van Cardano kopen?

04-10-2017

ADA is het cryptogeld van het Cardano betalingsnetwerk. Het zal op meer en meer cryptocurrency exchanges worden gelanceerd. ADA zal ook op verschillende pinautomaten te verkrijgen zijn in Japan. Het lijkt erop dat ADA vooral wordt geprezen als een soort crypto finance utopie in Japan**.** Vele Japanse beleggers hebben de ADA crypto coins gekocht. Dit verklaarde ook de enorm snelle prijsontwikkeling in 2017. Gedurende de crypto-berenmarkt van 2018 is de koers van ADA in een prijsbodem terecht gekomen. Hoewel de ADA koers uiteindelijk met meer dan 80 % van haar top naar beneden viel; heeft Cardano de laatste jaren vooruitgang geboekt. Het project is sterker dan ooit geworden.

Cardano behoort tot de beste blockchain projecten. De ADA heeft een zekere toekomst op basis van een nauwgezette wetenschapsfilosofie en veilig uitgedokterde programmeertalen. Het zal waarschijnlijk allemaal langer duren dan gedacht, maar iemand met geduld zou ADA als een lange termijn investering kunnen kopen. Het is natuurlijk wel risicovol om de ADA de cryptomunt van Cardano te kopen aangezien het project ook potentieel kan mislukken.

Waar kan ik ADA kopen in Nederland?

In Nederland kun je nu makkelijk met iDEAL ADA kopen bij Bitvavo. Deze innovatieve Nederlandse cryptobeurs beschikt ook over een ADA wallet. Hierdoor is het niet meer nodig om te zoeken naar een betrouwbare ADA wallet.

Wil je ADA actief gaan kopen en verkopen als een daghandelaar? In dat geval kun je beter terecht bij een goede Bitcoin exchange zoals de DX exchangeBinance of Kraken.

Het is ook mogelijk om ADA te kopen in de vorm van termijncontracten, de ADA futures.

Gerelateerde artikels: