Waar kan ik Bitcoin Cash - BCH Futures verhandelen?

21-11-2017

BitMEX heeft uiteindelijk BCH futures gelanceerd die kunnen worden gevonden onder het symbool BCHX17. Hier zal de Poloniex Bitcoin Cash / Bitcoin exchange koers worden gehanteerd. De waarde van het termijncontract is 1 BCH en er kunnen hefbomen tot 20x worden ingezet.

BitMEX heeft tegenstribbelend Bitcoin Cash Futures toegevoegd. Het standpunt van BiMEX over de Bitcoin Cash vork is duidelijk. BitMEX keurt de manier waarop de vork is uitgevoerd af en beschouwt het als een afkeurenswaardige praktijk die risico's inhoudt voor het Bitcoin netwerk en haar gebruikers.

De waarde van Bitcoin Cash is in stand gehouden dankzij machtige partijen binnen de Bitcoin gemeenschap waaronder bepaalde Chinese miners, zoals BitMain en investeerders zoals Roger Ver. Aangezien na een aantal maanden deze nieuwe Bitcoin altcoin nog steeds actief is en er veel belangstelling is voor BCH termijncontracten, heeft BitMEX nu Bitcoin Cash Futures gelanceerd. Voor meer informatie: BitMEX BCH Futures!

Wat zijn Bitcoin Cash Futures?

Bitcoin Cash futures zijn termijncontracten en zijn verhandelbare contracten inzake de koop (long) of verkoop (short) van de onderliggende waarde van een Cash Bitcoin index, waarbij de levering op termijn plaats zal vinden. Ze zijn verhandelbaar op de betere gespecialiseerde cryptocurrency derivatives trading platforms zoals BitMEX en Deribit. Het moge duidelijk zijn dat termijncontracten zeer grote risico's met zich mee brengen. Het kopen van een Bitcoin Cash Future kan tot het verlies van het ingelegde kapitaal leiden. Echt oppassen geblazen anders kun je net zo goed je geld verspelen op een Bitcoin casino!!

Gerelateerde artikels: