BINANCE JERSEY

16-01-2019

Binance heeft onlangs een nieuw kantoor en handelsbeurs geopend met als thuisbasis het kanaaleiland Jersey. Waarom is het gebruik van een Binance Jersey handelsrekening van belang of beter gezegd waarom zou ik als Nederlander gebruik maken van de Binance Jersey Exchange?

![binance jersey exchange]((/static/2019/01/binance-jersey.jpg)

De oprichting van de Binance Jersey Exchange lost het volgende probleem op: Binance.com is een van de belangrijkste en grootste handelsbeurzen voor cryptovaluta. De dagelijkse handelsvolumes zijn er enorm en Binance beschikt over een enorm aanbod van vele verschillende crypto's. Ondanks dit feit heeft deze globaal opererende crypto exchange geen bankrekeningen kunnen verkrijgen. Binance.com is een crypto only exchange met een gespecialiseerd handelsplatform voor de cryptovaluta handel. Je kunt met een handelsrekening bij Binance.com alleen cryptovaluta verhandelen en gebruik maken van een stable coin als je winst wilt pakken in Dollars. Dit feit is een belemmering voor vele handelaren en vooral de reguliere gebruikers over de hele wereld die niet makkelijk aan bitcoins kunnen komen.

![binance Jersey exchange]((/static/2018/09/binance-cryptobeurs.png)

De oprichting van Binance Jersey (Binance.je) lost dit probleem op. Binance heeft met de lokale autoriteiten en toezichthouders een overeenkomst gemaakt en toegang gekregen tot bankrekeningen. Binance gebruikers kunnen nu een aparte handelsrekening openen bij Binance.je voor het kunnen storten en verhandelen van euro's en andere valuta's voor Bitcoin (ETC) en Ether (ETH). Inderdaad, Binance Jersey werkt als een aparte crypto exchange voor Binance gebruikers die als een brug dient naar het handelsplatform Binance.com. Zodra een gebruiker de gestorte euro's heeft omgewisseld naar Bitcoin op de handelsrekening van Binance Jersey kan hij/zij ze doorsturen naar haar/zijn Bitcoin wallet op de handelsrekening van Binance.com.

Is de opening van Binance Jersey van belang voor de Nederlandse trader?

Voor vele trouwe gebruikers van Binance over de hele wereld zal dit goed nieuws zijn, maar voor Nederlanders, vooral degenen die nog geen handelsrekening hebben bij Binance.com, maakt het niet veel uit. Nederlanders hebben geluk dat er vele makkelijk te gebruiken wisselkantoren zijn die in combinatie met Binance.com kunnen worden gebruikt. Onze voorkeur gaat naar BTCdirect.

![binance versus binance]((/static/2018/05/bitvavo-cryptobeurs.png)

Bovendien, zal Binance in 2019 concurrentie krijgen van de Bitvavo crypto exchange. Bitvavo zal een gelijkwaardige dienst kunnen leveren als Binance.com met een euro rekening. De meeste Nederlanders hoeven zich niet druk te maken over het aanmaken van een extra handelsrekening bij Binance Jersey. Ze kunnen het beter dichter en veiliger bij huis zoeken en gebruik maken van Bitvavo.

Voor meer informatie:

Bronvermelding: