BTC DIRECT

26-10-2018

btc directBTC Direct behoort tot de beste Nederlandse Bitcoin beurzen. Sinds 2013 is er hard gewerkt geworden aan een complete dienstverlening voor het gemakkelijk en vertrouwd kopen van Bitcoin met iDEAL. We kunnen onze lezers het gebruik van BTC Direct aanraden. Het gaat als volgt te werk:

  • REGISTEREN. Je zult eerst een handelsrekening moeten aanmaken met je email. BTC Direct een bevestigingsmail versturen die je moet goedkeuren voor het openen van je BTC Direct rekening.
  • ACCOUNT GEGEVENS. Wanneer je op de link klikt van de BTC Direct bevestigingsmail zul je naar het online formulier gaan voor het instellen van je account. Denk hierbij aan je naam, wachtwoord en het telefoonnummer die wordt gekoppeld aan je BTC Direct rekening.
  • ID VERIFICATIE. BTC Direct is een financiële dienstverlener en moet voldoen aan de KYC-regelgeving. Daarom moet er een kopie van het paspoort worden opgeladen. Wanneer dat is gedaan, krijg je toegang tot je BTC Direct account.
  • BITCOIN WALLET. BTC Direct beheert geen Bitcoin wallets voor haar klanten. Het is de bedoeling dat je een eigen Bitcoin wallet aanmaakt en alleen je Bitcoin wallet adressen bij BTC Direct opslaat. De CoPay wallet is prima om mee te starten. Ga je voor grote bedragen Bitcoin kopen, dan is het aan te raden om ook een hardware wallet aan te schaffen: BitBox. De BitBox is makkelijk in gebruik en de beste Bitcoin beveiliging voor een gunstige prijs. Een duurder alternatief is de Trezor. Bestel deze bij de Cryptomaan en je hebt de betreffende Bitcoin wallet morgen al in huis. Je kunt toch nog geen bitcoins kopen bij BTC Direct aangezien het paspoort of het ID-bewijs eerst moet worden gecontroleerd voordat de BTC Direct account operationeel is. Het is van belang om meer te leren over de werking van een Bitcoin wallet alvorens bitcoins te kopen.
  • BITCOINS KOPEN. Wanneer je een Bitcoin wallet hebt opgezet en de BTC Direct account verificatie is gelukt, dan kun je bitcoins kopen door het invullen van een eenvoudig orderfomulier. Je vult hier in voor welk bedrag je bitcoins went te kopen en naar welk Bitcoin wallet adres ze moeten worden gestort. Wanneer je met iDEAL betaald zal de betaling binnen twee minuten verwerkt zijn en zijn de bitcoins overgeboekt.

Het is even alles even goed opzetten en bekijken. Neem de tijd en leer op je gemak meer over de werking van Bitcoin. BTC Direct heeft de beste aanpak omdat deze dienstverlener haar klant hierbij goed begeleidt en een uitstekende staat van diensten heeft. Voor meer informatie:

Wat zijn de nadelen van BTC Direct?

  • Het aanbod van cryptomunten is beperkt. Je kunt er alleen Bitcoin, Ripple, Litecoin, Ethereum kopen.
  • BTC Direct voorziet niet in wallet ondersteuning.

Wil je een gemakkelijker alternatief voor BTC Direct?

btc direct reviewIn dat geval is het beter om gebruik te maken van de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Bitvavo beschikt over een complete oplossing voor het kopen en opslaan van vele verschillende cryptovaluta. Voor meer informatie:

Wil je anoniem en zonder account verificatie bitcoins kopen?

Lees dan het volgende artikel: hoe kan ik anoniem Bitcoin kopen?