Nederlandse Binance review

07-02-2019

Binance is een globaal opererende crypto finance onderneming met activiteiten over de hele wereld. Binance is vooral bekend als de grootste handelsplatform voor cryptovaluta.

Het aanbod bestaat uit meer dan 151 verschillende crypto assets. Het globale handelsplatform Binance.com is een crypto only exchange. Dit betekent dat deze handelsplatform niet over een euro-rekening beschikt.

Wil je beschikken over een Binance euro-rekening, dan kun je eerst een handelsrekening openen bij Binance Jersey. Dit is een dochteronderneming die de brug vormt voor handelaren tussen fiat geld zoals de Euro, Dollar of Britse Pond en het globale handelsplatform. Verder beschikt Binance ook over een OTC-desk voor zeer grote verkoop/koop orders die niet op het orderboek worden gezet.

Binance visie als een crypto finance company!

Binance gaat verder, de naam is immers een samenstelling van Binary en Finance. Binance werkt aan de ontwikkeling van een eigen blockchain waar de Binance coin, de interne cryptovaluta van Binance, op zal kunnen worden verhandeld. Iedereen kan een Binance node opzetten en daardoor helpen om het Binance netwerk verder te distribueren. Deze blockchain technologie is gebaseerd op de Cosmos blockchain en zal Binance de moeder maken van een nieuwe decentrale globale crypto gemeenschap met de BNB coin als de reservevaluta. Voor het verder decentraliseren van de handel zal er ook een gedecentraliseerde cryptobeurs worden toegevoegd, de Binance DEX.

Als dit nog niet genoeg is, heeft Binance een belangrijke rol als een incubator en accelerator van nieuwe crypto bedrijven. Financiering zal via token sales plaatsvinden die op de Binance chain zullen worden uitgegeven en kunnen worden verhandeld in de Binance DEX of het centrale handelsplatform van Binance. Hieronder kun je een sneek preview zien:

Ten slotte werkt Binance samen met overheden en reguliere financiële instellingen waaronder de Maltese regering en de Maltese aandelenbeurs. Het is goed mogelijk dat Binance later effecten (security tokens) op de Maltese aandelenbeurs zal kunnen uitgeven of dat de Maltese aandelenbeurs met de hulp van Binance zelf effecten van bijvoorbeeld Maltese bedrijven zal uitgeven. Het is dan ook niet vreemd dat Binance haar officiële hoofdkantoor en incorporatie in Malta heeft. Hieronder kun je een video zien over een aantal highlights van Binance.

Binance is een visionair bedrijf die pas sinds 2017 actief is en binnen een ongekend snelle tijd een enorme hoeveelheid heeft bereikt. Dit is mede dankzij een ijzersterk team onder leiding van een zeer intelligente CEO: Changpeng Zhao (CZ). Hij is het brein achter de ontwikkeling van de exchange trading engine en architectuur die meer dan 1,4 miljoen transacties per seconde kan verwerken voor een commissie van 0.1 %! Het is niet vreemd dat de veeleisende crypto traders voor Binance hebben gekozen toen alle andere exchanges in de crypto bull market van 2017 in hun voegen kraakten en het vaak begaven. De Binance exchange heeft ook top ratings en rakings bij CER en ICOrankings. Hieronder kun CZ de CEO en hoofdontwikkelaar aan het woord zien:

Hoe kan ik Binance het beste gebruiken?

Je zult een handelsrekening moeten openen bij Binance.com

Alternatief kun je de Bitcoins kopen bij een andere exchange in Nederland zoals de Bitvavo Exchange.

Gerelateerde artikels: