Nieuw! Bezoek Bitvavo! Bijzondere Nederlandse cryptobeurs met multicoin wallet ondersteuning voor o.a. Ripple en Ada!

Waarom zou ik Bitvavo en de CryptoHopper samen gebruiken?

De enige echte Nederlandse cryptobeurs, Bitvavo, en de Nederlandse trading bot ontwikkelaar, Cryptohopper, hebben elkaar gevonden. Het is nu mogelijk om op het Bitvavo handelsplatform automatische handelsstrategieën toepassen dankzij de implementatie van de CryptoHopper handels-bot. Bitvavo gebruikers kunnen nu 24/7 met ongeëvenaarde eenvoud profiteren van handelsmogelijkheden. Hieronder in de video krijg je een idee hoe de CryptoHopper werkt:

Lees de CryptoHopper Review
bitvavo cryptohopper review

De Bitvavo exchange heeft een veilig en prachtig handelsplatform opgezet met zeer lage handelscommissies. Het is voor iedereen makkelijk om hier cryptovaluta te kopen en te verkopen. Niettemin, de meeste mensen zijn geen daghandelaren en kunnen daardoor niet optimaal inkopen en verkopen om het hoogste rendement te boeken. Er zijn vele daghandelaren actief die met de cryptohandel zoveel mogelijk rendement proberen te boeken om daardoor meer goedkoop bitcoins te kunnen kopen.

Wat zijn de voordelen van de CryptoHopper & Bitvavo combo?

Voor een normaal mens met een baan is het bijna onmogelijk om effectief te handelen met Bitcoin en crypto’s. De meeste handelaren die tijdens de vrije uurtjes handelen lopen veel meer risico om geld te verliezen en kansen te missen. Het automatiseren van de Bitcoin-handel met behulp van een trading bot is een onmisbaar gereedschap om effectief automatisch in te kopen en te verkopen op basis van bepaalde signalen. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • De globale cryptohandel is 24/7 zonder een dag rust. Door gebruik te maken van de CryptoHopper op het Bitvavo handelsplatform is het mogelijk om de handel 24/7 dagen, 365 dagen per jaar te automatiseren! Kansen zullen nooit meer gemist worden aangezien de CryptoHopper alle beschikbare cryptovaluta tegelijkertijd kan verhandelen en waarop exacte prijsdoelen kan worden verkocht om de beoogde winst te bereiken. De CryptoHopper past automatisch realtime technische analyse toe met meer dan één open positie. Voor een normaal mens is dit niet te doen.
  • Verder blijft een mens nooit rationeel als het gaat om de cryptohandel. De emoties nemen het vaak over waardoor er in paniek wordt verkocht of hebzuchtig op een verkeerd moment wordt bijgekocht. De CryptoHopper voorkomt dat iemand om basis van emotie handelt. De CryptoHopper maakt gebruik van pure analyse om handelsbeslissingen op Bitvavo uit te voeren.
  • Dankzij CryptoHopper is ook de zogenaamde Telegram-handel op Bitvavo mogelijk. Dit is een vorm van social trading dat ervaren analisten toelaat om inzicht in stijgende munten te delen met andere handelaren die bekend staan ​​als ‘signalen’. Met Cryptohopper kunnen Bitvavo-handelaren zich direct abonneren op deze signaalgevers en automatisch reageren met een koop- of verkooporder wanneer deze binnenkomt.

Conclusie:

Dankzij deze Nederlandse samenwerking tussen Cryptohopper en Bitvavo is het nu mogelijk voor gebruikers op het Bitvavo handelsplatform om hun persoonlijke handelsstrategieën toe te passen dankzij de implementatie van een geautomatiseerde handels-bot, zodat ze 24/7 met ongeëvenaard gemak kunnen profiteren van alle handelsmogelijkheden. Het is een krachtig gereedschap die voorkomt dat men onnodig verliezen zal oplopen en er voor kan zorgen dat een goed rendement nooit zal worden gemist.

Voor meer informatie:

0 comments… add one

Leave a Comment