Trace Mayer

21-03-2017

![trace mayer bitcoin guru]((/static/2017/03/trace-mayer.jpg)Trace Mayer is één van de eerste jonge economische analysten die inzag wat Bitcoin betekende voor het huidige monetaire stelsel: een monetair technologisch paradigma verschuiving. De blockchain technologie waarop Bitcoin is gebouwd herbergt een disruptieve kracht en zal als een zwart gat gaan werken bij het proces van kapitaalvernietiging bij de aankomende implosie van het huidige bankenstelsel op basis van de opgebouwde schuldenpiramide (zie afbeelding hieronder). Wanneer dit systeem implodeert en zichzelf uitvaagt zal er een enorme kapitaalvlucht op gang komen naar edelmetalen zoals goud en zilver en cryptogeld zoals Bitcoin, Litecoin en Ether.

Liauidity Pyramid

Trace Mayer heeft vanaf 2011 bitcoins gekocht en er een fortuin aan verdiend. Hij heeft veel van zijn bitcoins geïnvesteerd in innovatieve fintech bedrijven zoals BitPay, Armory en Kraken. Trace Mayer is een expert nu op het gebied van Bitcoin en deelt zijn kennis gratis op zijn website Bitcoin Knowledge Postcast. Het is belangrijk om nieuwe kennis en ideeën te delen vooral omdat de verkeerde ideeën en informatie gevaarlijk zijn voor het welzijn en het vermogen van de normale burgers. De meeste burgers zijn zich niet bewust van wat het huidige monetaire systeem behelst. Overheden en banken hebben de beginselen van gezond geld losgelaten en een ziek monetair systeem opgeblazen gebaseerd op fractioneel bankieren en financiële schuldinstrumenten. Een ongezond monetair systeem gebaseerd op schulden schept een ongezonde wereld waarbij macht en geld meer en meer wordt gecentraliseerd ten koste van de gewone burgers op deze planeet.

Hieronder in de volgende video's kun je Trace Mayer aan het woord zien. De eerste video is een zeer goed interview van Jeff Berwick van de Dollar Vigilante met Trace over de recente ontwikkelingen binnen de Bitcoin gemeenschap. Hij geeft aan waarom de SegWit update van de Bitcoin Core ontwikkelaars het beste is voor de toekomst van het Bitcoin netwerk. Bitcoin Unlimited heeft geen kans als de Bitcoin gebruikers de initiatieven van Bitcoin Core steunen.

https://youtu.be/PuW66xlUW9A

Hieronder is een goed interview met Trace met meer informatie over zijn achtergrond en zijn ideeën:

https://youtu.be/Ut65i7Mrvyc

Trace Mayer heeft veel geleerd van zijn mentors Robert Landis en Dr. Edwin Vieira. Deze heren kun je hieronder aan het woord zien:

Voor meer informatie: