DASH KOPEN

05-03-2018

Wil je DASH kopen? Wat is het belang van DASH?

dash kopenDASH is een populaire cryptomunt. Het staat voor Digital Cash. Net zoals contant geld kan deze privacy heel goed kan beschermen. Bovendien is deze cryptomunt goedkoop en snel in gebruik. Ten slotte, is DASH heel gemakkelijk in gebruik en wordt DASH veel meer geaccepteerd dan de voornaamste concurrent: Monero. Dit betekent ook dat er meer handelsbeurzen en Bitcoin exchanges zijn waar je DASH kunt kopen. Hieronder krijg je een mooie uitleg over waarom je DASH zou kunnen kopen en wat het belang is van Digital Cash:

Waar kan ik dan DASH kopen?

  • Het makkelijkste is om in Nederland met iDEAL bij Bitvavo DASH te kopen en te bewaren. Je hoeft niet te zoeken naar een aparte Dash wallet. Dan kun je altijd achteraf nog uitzoeken welke het beste geschikt is voor je. Bij Bitvavo kun je natuurlijk ook weer makkelijk je DASH verkopen. Voor meer informatie: Bitvavo. Een goed alternatief is de Nederlandse cryptobeurs Litebit.
  • Een ander betalingsplatform waar je een IBAN-nummer kunt verkrijgen en de bijgeschreven euro's onmiddellijk kunt laten omzetten naar DASH, is Spectrocoin. Spectrocoin beschikt ook over een euro betaalkaart. Dit betekent dat je DASH kunt omzetten naar euro tegoeden op je betaalkaart. Dit kun je zo allemaal via de smartphone app regelen en zodoende met DASH brood bij de bakker kopen! Klik hier om Spectrocoin te bezoeken.
  • Wil je actief dagelijks gaan handelen met DASH, dan zijn deze dienstverleningen niet geschikt en zul je naar een crypto handelsbeurs moeten stappen in het buitenland. HitBTC in Londen is dan zeker interessant aangezien je hier met vele verschillende privacy coins kunt handelen. Een vele grotere internationale handelsbeurs is gelegen in Tokyo: Binance.
  • Wil je DASH futures kopen, dan zul je Bitmex moeten bezoeken.

Voor meer informatie: