BITCOIN CASH KOPEN (BCH)

05-03-2018

Wie zal Bitcoin Cash (BCH) kopen?

bitcoin cash bch kopenVeel beleggers geloven dat het Bitcoin Cash project een betere toekomst heeft dan Bitcoin. Bitcoin (BTC) heeft problemen met transactiekosten en schaalbaarheid waarbij een tweede lagenoplossing als niet toereikend wordt beschouwd en in strijd met de oorspronkelijke bedoeling van de uitvinder Satoshi Nakamoto. Volgens de Bitcoin Cash visie moet Bitcoin schaalbaar worden gemaakt door veranderingen binnen de blokketen door te voeren in plaats van er buiten om. Het uiteindelijk een ideologische strijd over een ontwikkelingsstrategie. Als jij denkt dat de ontwikkelingsstrategie van Bitcoin Cash (BCH) de beste is voor Bitcoin, dan kun je Bitcoin Cash kopen.

Waar kan ik Bitcoin Cash (BCH) kopen?

Voor Nederlanders is het tegenwoordig heel makkelijk om Bitcoin Cash (BCH) te kopen met iDEAL bij complete Nederlandse Bitcoin exchanges zoals Bitvavo en Litebit. Zij ondersteunen Bitcoin Cash wallets, waardoor het niet nodig is om meteen eerst te gaan zoeken naar een geschikte wallet. Een andere Nederlandse beurs is Bitrush, alleen beschikt deze niet over een Bitcoin Cash wallet.

Beschik je al over een Bitcoin of een andere cryptomunt, dan kun deze ook voordelig omwisselen bij Changelly voor Bitcoin Cash.

Wil je actief handelen met een Bitcoin Cash? Dan zul je naar een cryptocurrency trading platform moeten stappen zoals Binance of HitBTC.

Gerelateerde onderwerpen: