XBT PROVIDER

07-10-2017

Het belang van XBT PROVIDER?

xbt provider btc tracker

De naam XBT Provider is nogal klunzig, maar de ambities zijn fantastisch! Het Zweedse crypto-fondsenhuis XBT Provider is een pionier op het gebied van het aanbieden van trackers of indexfondsen voor Bitcoin. Vooral de Bitcoin tracker is populair en wordt aan de NASDAQ in Stockholm verhandeld onder BITCOIN-XBT.ST.

Wil je beleggen in Bitcoin met behulp van een goede indexfonds? Dan is XBT een goede dienstverlern. Ze bieden een goed opgezette Bitcoin ETN aan. Via het beleggingsplatform van BinckBank kun je passief beleggen in Bitcoin zonder ze zelf te kopen. Hieronder kun je een videopresentatie bekijken:

Wie staat er achter XBT Provider?

XBT Provider is opgericht geworden door een Bitcoin enthousiasteling, Daniel Masters. Hij ziet Bitcoin als een digitaal equivalent van goud en het internet van geld. De volatiliteit van de Bitcoin koers zal afnemen naarmate meer en meer mensen Bitcoin zullen gebruiken als een transactiemiddel op het internet.

Technische gegevens over de Bitcoin tracker van XBT PROVIDER:

Issuer: XBT Provider AB (publ) Underlying asset: Bitcoin nominated in USD Leverage: 1:1 Expiry date: Open-ended Market maker: Mangold Fondkommission AB Exchange: Nasdaq (Stockholm) Prospectus approved by: Swedish FSA Annual fee: 2.5% Clearing house: Euroclear Sweden AB Product type: Certificate Bloomberg: COINXBT SS EQUITY NASDAQ: BITCOIN TRACKER XBT Yahoo finance: BITCOIN-XBT.ST

Voor meer informatie: