NAVCOIN

30-11-2017

Wat is de NAV COIN - waarom is deze bijzonder?

nav coin kopen

Nav Coin is een gedecentraliseerde cryptocurrency gebaseerd op de nieuwste versie van Bitcoin Core. Naast een stevige code basis biedt Nav Coin gemakkelijke wallets die zijn uitgerust met geavanceerde privacyfuncties. Het is in feite een van de eerste en behoort tot de een van beste privacy coins beschikbaar en is makkelijk in gebruik dankzij de NavPay wallet.

Hier komen een aantal goede argumenten die aangeven dat de NAV Coin een goede cryptovaluta is met behoorlijke kansen om nog te groeien en meer marktkapitalisatie te verwerven.

  • Met behulp van NavTech-technologie krijg je de optie om privé transacties te kiezen die uw gegevens en identiteit beschermen terwijl je online aankopen doet. Transacties worden versleuteld en uitgezonden via ons secundaire subketen. NAVTech is het dual blockchain systeem voor het verzenden van privé Nav Coin betalingen. Met andere woorden – de transactiegegevens worden versleuteld en verzonden via een tweede blockchain, die een link tussen de twee adressen volledig verbreekt. Hieronder in de infographic kun je zien hoe dit precies gaat:

nav coin kopen

  • Verzend NAV overal ter wereld, bevestig en besteed NAV binnen 30 seconden. Onze snelle bloksnelheid is ideaal voor retail en e-commerce.

  • NAV heeft ook de SegWit update uitgevoerd en zal gaan experimenteren met een smart contract platform en het Lightning Netwerk.

  • Aangezien Nav Coin Proof of Stake gebruikt, kunt u tot wel 5% rente op uw investering verdienen door simpelweg uw wallet in staking mode te zetten.

  • NAVTech Polymorph

    Samenwerking met wisselmarkt Changelly om anonieme betalingen te verschaffen en om te schakelen tussen elk van hun 25+ genoteerde cryptocurrencies. Voor meer informatie: NAVTech Polymorph!

    De NAV Coin is een onderschatte cryptocurrency die samen met andere Bitcoin altcoins een waaier van gelinkte netwerken kan vormen waarbij het makkelijk schakelen is van bijvoorbeeld het Bitcoin netwerk naar het NAV netwerk.

Waar kan ik de NAV Coin het beste kopen?

In Nederland kun je het beste de NAV Coin kopen bij Litebit in Zoetermeer met gewoon een iDEAL betaling. Bovendien ondersteunt Litebit haar gebruikers met een NaV Coin wallet. Je kunt deze eerst daar naar toe sturen voordat je beslist welke definitieve wallet je wilt gaan installeren of gebruiken voor het in eigen beheer opslaan van de NAV Coins.

Beschik je al over cryptovaluta, dan kun je deze gebruiken om via Changelly direct NAV Coins te kopen als je beschikt over een NAV wallet.

Gerelateerde artikels: