NAVPAY

21-12-2017

NAVpay is een nieuwe lichtgewicht online en smartphone portemonnee voor het ontvangen en verzenden van NAV coins.

navpay wallet

Met de NavPay wallet is het makkelijk om snel te kunnen starten met NAV waarbij je tevens de controle over de privé sleutels behoudt. Vele Nederlandse gebruikers maken gebruik van Litebit om NAV coins te kopen. Zeker je kunt altijd kiezen om de gekochte NAV coins op te slaan op jouw Litebit wallet, maar het is vanuit veiligheid en controle beter om deze cryptomuntjes op je eigen wallet te zetten. Met de NAVpay wallet gaat dit nu super eenvoudig.

Met de NAVpay wallet ben je de echte eigenaar over de aangekochte coins. Je kunt er ook private transactions uitvoeren om je financiële privacy te garanderen. Je kunt er ook een adressenlijst aanmaken van je contacten.

Binnen de NAVpay wallet kun je de veiligheid verder versterken door het aanmaken van een extra pincode voor het tekenen van transacties en ook het aanmaken van een gedeelde portemonnee waardoor elke transactie moet worden getekend door iemand anders. Een gedeelde portemonnee is ook ideaal wanneer je veilig met anderen NAV coins wilt sparen. Elke transactie moet door een mede-ondertekenaar worden goedgekeurd en afgetekend.

De Navpay wallet is natuurlijk veel makkelijker en flexibeler in gebruik dan de NAV core wallet. Vooral het feit dat de NavPay wallet als een mooie app gemakkelijk gebruikt kan worden op elke smartphone, verandert de NAV coin in een zeer gebruiksvriendelijke privacy coin. Nu is het zaak dat meer en meer winkels de NAV coin gaan accepteren!

Voor meer informatie: