De ETORO Crypto beleggingsfondsen!

13-04-2018

Waarom zou ik de crypto beleggingsfondsen van eToro gebruiken?

etoro crypto beleggingsfonds eToro werkt zeer slim om de de financiële markten voor iedereen te openen en speelt een belangrijke rol om ook de cryptovaluta markten toegankelijk te maken voor de doorsnee belegger. eToro heeft de bedrijfsvoering grondig aangepast en is geen aanbieder van crypto of Bitcoin cfd's. eToro koopt tactisch in op de exchanges en houdt deze aan voor haar klanten. Inderdaad, eToro heeft echte cryptovaluta reserves en maakt geen gebruik van derivaten. Wanneer je belegt in Bitcoin bij eToro dan koop je daadwerkelijk Bitcoin. Het grote verschil is dat jezelf niet deze Bitcoin hoeft te beheren en alles verloopt via een prachtige handelsomgeving waar je gemakkelijk cryptovaluta zoals Ripple, Stellar, Litecoin en Bitcoin kunt kopen.

Het handelen en samenstellen van een eigen cryptovaluta portefeuille is ook super eenvoudig, maar als je liever gewoon passief wilt beleggen door gebruik te maken van een crypto beleggingsfonds, dan is dit makkelijk mogelijk bij eToro. eToro heeft verschillende strategische partners uitgenodigd om hun eigen CopyFunds aan te maken. Gebruikers van het eToro social trading netwerk kunnen gewoon instappen. Hieronder kun je een uitleg bekijken van de eToro Crypto CopyFunds:

https://youtu.be/CpXjOAyzc1Q

Het is de makkelijkste manier om veilig en passief te beleggen in een cryptocurrency beleggingsfonds. Het wordt beheerd door een eToro investeringscommissie en vereist een minimale inleg van 5000 euro.

Andere beleggingsfondsen vereisen een inleg van zo'n 20.000 euro tot 100.00 euro waarbij het minimaal voor een jaar zal moeten staan en totaal geen controle over hebt. Bij eToro is het gemakkelijk om ook weer uit te stappen.

Gerelateerde artikels: