CRYPTO500

03-10-2017

Wat is Crypto500?

crypto500Goed nieuws voor de Nederlandse crypto trader! Crypto500 is een Nederlands handelsplatform voor cryptocurrencies zonder dat je jezelf hoeft te bekommeren over hoe je elke crypto moet aanschaffen en beveiligen. Je wilt graag geld verdienen met de prijs volatiliteit van Bitcoin zonder alle rompslomp om deze cryptovaluta voordelig te kopen en veilig op te slaan?

Update Februari 2018: helaas is Crypto500 gestopt met de dienstverlening. 24Option is een beter alternatief.

Verouderde Crypto500 review:

Inderdaad door bij Crypto500 in crypto's of Bitcoin te beleggen, kun je deze verhandelen zonder deze werkelijk te bezitten. Je hoeft geen verschillende rekeningen te open bij ongereguleerde crypto ruilsites die soms hoge conversiekosten in rekening brengen. Bovendien geven deze niet de mogelijkheid om crypto's te shorten. Beleggen in CFD's betekent dat je speculatief kunt inzetten op koersschommelingen, waardoor je kunt profiteren van het zeer volatiele karakter van cryptocurrencies.

Crypto500 streeft ernaar de hoogste veiligheidsstandaarden te implementeren en combineren een aantal geavanceerde technische en fysieke waarborgen om alle datasystemen te beschermen.

Voor meer informatie:

Gerelateerd onderwerp: