COINMERCE

12-09-2018

coinmerce reviewCoinmerce is een nieuwe dienstverlener in Nederland dat met haar platform het handelen en investeren in Bitcoin en cryptocurrencies toegankelijk wilt maken voor iedereen. Doordat je bij Coinmerce makkelijk kan handelen op zowel je computer als telefoon (iOS & Android app) mis je nooit een trade en ben je constant op de hoogte van je portfolio.

Momenteel hebben ze een divers aanbod van +75 coins welke allemaal direct beschikbaar zijn met euro’s via iDeal, Sofort en Sepa. Daarnaast bied Coinmerce ook Coinmerce Credits, hiermee ben je flexibeler in het uit- en instappen.

Ze hebben ons geïnformeerd dat ze afgelopen maand op eigen initiatief zijn geaudit, een week lang zijn ze onder de loep genomen. AuditConnect, de auditer is een expert op het gebied van IT-audits, Privacy en Informatiebeveiliging.

Hoe zit het met de klantenondersteuning?

De support is 24/7 te bereiken via Whatsapp, Facebook en E-mail (handig voor de late trades).

Er zijn al zoveel aanbieders! Waarom zou ik Coinmerce eens testen of gebruiken?

Los van het feit dat ze een complete en eenvoudig te gebruiken handelsplatform hebben ontwikkeld, blijkt uit vergelijkende data dat Coinmerce in augustus ruim 95% van de tijd de beste Bitcoin koers had. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Dit heeft te maken met het feit dat de service-fee bij Coinmerce is afhankelijk van:

  • het handelsvolume
  • de grootte van transactie
  • de transactiekosten

Over het algemeen liggen de service-fees tussen de 0,45% en 1,5%.  Bovendien, de Coinmerce Credits helpen je  met het flexibeler in het uit- en instappen. Dus probeer jij de goedkoopste Bitcoin te vinden en goedkoop Bitcoin te kopen? Bekijk eens de Coinmerce site en vergelijk met deze lijst van Bitcoin exchanges.

Ik heb Coinmerce afgelopen maand zelfs gehoord op BNR Nieuwsradio en voorbij zien komen met een advertisement op Amsterdam Centraal, gaaf! Hier kun je trouwens een intro video van ze bekijken:

https://youtu.be/lnZ_lO40lEY

Hoe zit het met de verificatie procedure (KYC)?

Voor het verhandelen van maximaal 500 EUR per week vragen ze je een email- en bankverificatie te doorlopen, meer nodig? Dan kan je eenvoudig in de app een kopie van een geldig identiteitsbewijs uploaden. Het werkt allemaal snel en eenvoudig bij Coinmerce waardoor deze Bitcoin exchange en crypto handelsplatform makkelijk kan groeien.

We kijken uit naar de verdere ontwikkelingen en blijven dit op de voet volgen.

Voor meer informatie:

coinmerce review