Binance stopt! Binance account overzetten naar Bitvavo?

17-07-2023

Binance account overzetten naar Bitvavo? Waarom zou ik dat doen en wat zijn de voordelen?

Binance verlaat Nederland. De exchange is gestopt voor Nederlandse klanten. Inderdaad, sinds 17 juli 02:00 uur (NL tijd) kunnen Nederlandse gebruikers geen aankopen, transacties of stortingen meer doen op het Binance platform.

Waarom is Binance gestopt?

Binance is er niet in geslaagd om een registratie in Nederland te verkrijgen en heeft zich terug getrokken.  Assets opnemen kan voorlopig nog wel. Binance riep eerder gebruikers op om zo spoedig mogelijk actie te ondernemen. Dat wil zeggen dat Nederlandse gebruikers de activa op hun account moeten overzetten naar een goed Binance alternatief.

Wat is het beste alternatief voor Binance?

Als geregistreerde crypto exchange en marktleider in Nederland met meer dan 1 miljoen klanten, is Bitvavo voor Binance gebruikers het beste alternatief. Tienduizenden klanten stapten al over in de afgelopen dagen of maakten hun assets over naar hun bestaande Bitvavo account. Gebruikers waarderen Bitvavo vanwege het uitgebreide en gebruiksvriendelijke platform, met 190+ digitale valuta en lage handelskosten van 0,03 - 0,25%. Het overzetten van een Binance account naar een Bitvavo account is supereenvoudig dankzij een goed opgezette Bitvavo overstapservice en ook nog eens voordelig dankzij de promoties.

De Bitvavo promoties voor het overzetten van coins van Binance naar Bitvavo

Bonus tot €500: promotie nog geldig tot 31 juli 2023
Eerder introduceerde Bitvavo een makkelijke overstapservice en een promotie gericht op de Nederlandse markt voor het overzetten van digitale valuta naar Bitvavo. Deze promotie is nog  tot 31 juli geldig, en kan een bonus opleveren tot € 500. Hoe eerder je stort, hoe meer je verdient.

Zo werkt de promotie:

  • verzend je digitale valuta van Binance naar Bitvavo
  • ontvang maar liefst 10% APY* t/m 31 juli
  • automatische uitbetaling in euro’s op 15 aug
  • voorkom tussentijdse** euro of crypto opnames

Nieuw bij Bitvavo? Dan handel je ook nog eens je eerste €10.000 commissievrij

Bitvavo verwelkomt nieuwe klanten met een tijdelijke promotie van €10.000 commissievrij handelen, in de eerste zeven dagen na aanmelding. Profiteer nu. Word klant bij Bitvavo door je hier aan te melden.

Belangrijke voorwaarden voor de Bitvavo Binance promotie

Als basis voor de 10% APY* berekening wordt de waarde gebruikt op het moment van storting, uitgedrukt in euro’s. Alleen stortingen van digitale valuta tellen mee. Euro stortingen niet.

Handelen in de gestorte digitale valuta is - zoals gewoonlijk - mogelijk bij Bitvavo tijdens de actieperiode. Let op: om misbruik te voorkomen, kom je alleen in aanmerking voor deze promotie als je tussen 23 juni 14:00 en 15 augustus 0:00 (NL tijd) geen digitale valuta of euro’s opneemt of hebt gedaan. Doe je toch een opname in deze periode, dan vervalt je recht om aanspraak te maken op deze promotie.

De promotie en uitbetaling is gemaximaliseerd op €500 per klant en is alleen geldig voor stortingen in digitale valuta die rechtstreeks van Binance (of OKX) zijn verzonden. Bitvavo behoudt zich het recht voor om gebruikers uit te sluiten van de promotie bij misbruik of andere oneerlijke activiteiten, alsmede het recht om de promotie aan te passen of in te trekken. Verdere uitleg en actievoorwaarden vind je hier. Beschik ik je al over een handelsrekening of niet? Hier kun je inloggen of een rekening aanmaken.

Heb je vragen over een overstap naar Bitvavo? Het support team staat volledig ter beschikking om je te helpen met overzetten van een Binance naar een Bitvavo account.

Bronnen: Bitvavo vs Binance & Bitvavo Blogs

Leestips:

Hoe kan bitcoin ons redden?

Bitcoin en de scheiding tussen geld en staat