Wat zijn de Bitvavo Staking diensten?

22-09-2020

Wat is Bitvavo Staking? Met Bitvavo Staking wordt de dienstverlening van Bitvavo bedoelt die haar gebruikers in staat stelt om passief geld te verdienen over de bekende Proof-of-Stake coins.

bitvavo staking

De Bitvavo Staking dienst zorgt ervoor dat deze coins automatisch worden gestaked waardoor de gebruikers passief een vergoeding verdienen en rendement krijgen over hun crypto's die op Bitvavo worden vastgehouden. De Bitvavo crypto staking dienstverlening bestaat in feite uit drie componenten:

  • Ten eerste gaat het om een regulie crypto staking dienst die gefaseerd wordt uitgerold.  Bij deze Bitvavo Staking dienst zullen ze de digitale valuta’s welke gebruik maken van een PoS systeem voor de gebruikers gaan staken en de ontvangen vergoeding automatisch uitkeren aan de gebruikers. Deze dienstverlening zal beschikbaar worden voor (waarbij de selectie op termijn mogelijk zal worden uitgebreid): Cardano (ADA), ARK (ARK), Waves (WAVES),   Tezos (XTZ), Tron (TRX) en ICON (ICX)

  • Ten tweede gaat het om de vergoedingen welke Bitvavo al reeds uitkeren aan de gebruikers voor de volgende digitale valuta’s: NEO (NEO) (uitkering Gas),  Ontology (ONG) (uitkering Ontology Gas) en   VeChain (VET) (uitkering VTHO)

  • Ten derde, zijn er Bitvavo off-chain staking diensten. Hier kunnen gebruikers hun digitale valuta’s tijdelijk ter beschikking stellen in ruil voor een vergoeding. Deze dienstverlening zal in het beschikbaar komen voor de volgende digitale valuta’s (waarbij de selectie op termijn zal worden uitgebreid): Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Chainlink (LINK), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP).

Conclusie

De Bitvavo exchange in Amsterdam heeft een veilige staking infrastructuur opgezet waardoor gebruikers op verschillende manieren automatisch een rendement of vergoeding over hun crypto-beleggingen kunnen behalen. Passief geld verdienen is in deze tijden van financiële repressie met super lage en zelfs negatieve rentes uitzonderlijk moeilijk om te verwezenlijken. In die nieuwe wereld van crypto's is dit wel mogelijk en gelukkig zijn er professionele fintech bedrijven zoals Bitvavo die niet alleen een uitstekende exchange kunnen opzetten, maar ook crypto staking diensten kunnen aanbieden aan hun gebruikers. Het is een belangrijke meerwaarde.

Voor meer informatie: