Nieuw! Bezoek Bitvavo! Bijzondere Nederlandse cryptobeurs met multicoin wallet ondersteuning voor o.a. Ripple en Ada!

Waar kan ik Bitcoin pinautomaten vinden?

Zijn er Bitcoin pinautomaten in Nederland en België?

Er zijn verschillende projecten opgezet om Bitcoin pinautomaten te placeren in Nederland. Helaas, er is nog weinig gebeurd. Met behulp van een Bitcoin pinautomaat kun je euro’s direct omwisselen naar bitcoins en doorsturen naar je Bitcoin wallet. Hieronder kun je informatie vinden over waar je een Bitcoin pinautomaat kunt vinden. Het is een zeer makkelijk te gebruiken Bitcoin ATM die ontwikkeld is door een gespecialiseerd bedrijf in Praag: GeneralBytes. De BATMone maakt het voor iedereen mogelijk om makkelijk euro’s om te wisselen voor bitcoins. Hieronder kun je zien hoe zo’n Bitcoin ATM of pinautomaat werkt.

BitcoinKiosk heeft ook een project voor het introduceren van verschillende nieuwe Bitcoin pinautomaten in alle belangrijke steden in Nederland. Er is helaas nog veel werk aan de winkel.

Bitcoin automaten in België

Gameswap
Schouwburgstraat 24
9000 Gent

Coffeelabs
Lange Klarenstraat 19
2000 Antwerpen

Bitcoin automaten in Nederland

Kafe Cobalt
Singel 2A
1013 GA Amsterdam

Brasseri Tivoli
Jezuïtenplein 33
4731 HX Oudenbosch

Rose’s Lounge
Rijnkade 49
Arnhem

Over Arnhem….
Een zeer bekend project is Bitcoinstad Arnhem. Arnhem Bitcoinstad is ontstaan doordat drie Bitcoin-enthousiastelingen in 2014 in hun eigen woonplaats hun drankjes met bitcoins willen afrekenen. Sindsdien zijn steeds meer ondernemers aangehaakt en kun je steeds meer met bitcoins afrekenen in Arnhem. Hopelijk zullen meer steden in Nederland volgen.

Voor meer informatie:

 

0 comments… add one

Leave a Comment