Waar kan ik Bitcoin pinautomaten vinden?

26-02-2017

Zijn er Bitcoin pinautomaten in Nederland en België?

Er zijn verschillende projecten opgezet om Bitcoin pinautomaten te placeren in Nederland. Helaas, er is nog weinig gebeurd. Met behulp van een Bitcoin pinautomaat kun je euro's direct omwisselen naar bitcoins en doorsturen naar je Bitcoin wallet. Hieronder kun je informatie vinden over waar je een Bitcoin pinautomaat kunt vinden. Het is een zeer makkelijk te gebruiken Bitcoin ATM die ontwikkeld is door een gespecialiseerd bedrijf in Praag: GeneralBytes. De BATMone maakt het voor iedereen mogelijk om makkelijk euro's om te wisselen voor bitcoins. Hieronder kun je zien hoe zo'n Bitcoin ATM of pinautomaat werkt.

BitcoinKiosk heeft ook een project voor het introduceren van verschillende nieuwe Bitcoin pinautomaten in alle belangrijke steden in Nederland. Er is helaas nog veel werk aan de winkel.

Bitcoin automaten in België

Gameswap Schouwburgstraat 24 9000 Gent

Coffeelabs Lange Klarenstraat 19 2000 Antwerpen

Bitcoin automaten in Nederland

Kafe Cobalt Singel 2A 1013 GA Amsterdam

Brasseri Tivoli Jezuïtenplein 33 4731 HX Oudenbosch

Rose's Lounge Rijnkade 49 Arnhem

Over Arnhem.... Een zeer bekend project is Bitcoinstad Arnhem. Arnhem Bitcoinstad is ontstaan doordat drie Bitcoin-enthousiastelingen in 2014 in hun eigen woonplaats hun drankjes met bitcoins willen afrekenen. Sindsdien zijn steeds meer ondernemers aangehaakt en kun je steeds meer met bitcoins afrekenen in Arnhem. Hopelijk zullen meer steden in Nederland volgen.

Voor meer informatie: